Wonen+ is opgezet met als doel dat mensen in Roosendaal zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen of actief kunnen deelnemen in de maatschappij. Als u door omstandigheden niet meer alles zelf kunt, dan is het prettig als er iemand in de buurt is die een beetje kan bijspringen. Bijvoorbeeld met hulp bij digitale vragen, computerhulp of gewoon met wat gezelschap.

Diensten van Wonen+

Wonen+ biedt de volgende diensten (klik voor meer informatie):
 

Sluit uw vraag niet aan bij het huidige dienstenaanbod? Wij denken graag met u mee en kijken samen met u naar mogelijkheden die er zijn. Indien nodig verwijzen wij u door naar een van onze samenwerkingspartners.

Vrijwilligers

Wonen+ wordt gecoördineerd door WijZijn. Wij hebben een enthousiaste groep vrijwilligers voor Wonen+. En we hopen op meer! Steeds vaker zien we dat mensen die goed geholpen zijn door een vrijwilliger, zelf ook actief worden voor Wonen+. Meestal op een gebied waar ze zelf handig in zijn. Zo geven zij de hulp die ze mochten ontvangen, door aan een ander die het goed kan gebruiken. En de cirkel is rond! Wilt u aan de slag als vrijwilliger? U kunt ons op maandag- dinsdag- en donderdagochtend bereiken via telefoonnummer 06 3877 2526 of e-mailadres wonenplus@wijzijntraversegroep.nl.

Aanmelden voor ondersteuning

U kunt zich zelf aanmelden voor Wonen+. Ook een ander kan dit voor u doen. Aanmelden kan ook voordat u een concrete vraag hebt. Na de aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek, eventueel bij u thuis. We geven u dan meer informatie over de mogelijkheden van Wonen+.

Aanmeldformulier
Vul het aanmeldformulier in.

Telefonisch
U kunt ons op maandag- dinsdag- en donderdagochtend bereiken via telefoonnummer 06 - 38772526.

E-mail
Stuur een mail naar wonenplus@wijzijntraversegroep.nl.

Inloop
I.v.m. corona is er op dit moment geen inloop mogelijk.

Belastingspreekuur
In samenwerking met de Bibliotheek West-Brabant houden wij een belastingspreekuur voor inwoners van de gemeente Roosendaal. De spreekuren zijn op maandag- en dinsdagochtend in de maanden maart en april in Parrotia (Markt 54) te Roosendaal. Lees meer

Stel uw vraag