WijZijn Roosendaal

WijZijn Roosendaal is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn en is werkzaam voor de gemeente Roosendaal.

Samen krijgen we meer voor elkaar

Doel

WijZijn helpt voorkomen dat mensen buiten de boot vallen door kwetsbaarheid op tijd te signaleren. Wij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. En we stimuleren mensen om zich in te zetten voor elkaar en voor de gemeenschap. 
 

Voor iedereen

WijZijn gelooft dat ieder mens ooit hulp nodig kan hebben, maar ook dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Wie u ook bent, ook ú kunt gebruikmaken van onze diensten. Kosteloos en zonder verwijsbriefje. Onze werkwijze is oplossingsgericht. Altijd gericht op het versterken van uw krachten en zelfredzaamheid. 
 

Wat we doen 

Het aanbod van WijZijn is breed. U kunt bij ons terecht voor hulp, informatie en advies. Bijvoorbeeld individueel, in een groep of online. Net wat u prettig vindt. Ook organiseren we activiteiten in de buurt. Ontmoeting, ontspanning en educatie. We bieden welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen (blijven) wonen. En we ondersteunen mantelzorgers om het langer vol te houden. WijZijn draagt bij aan een veilige buurt waar u met plezier kunt wonen. 
 

Altijd samen 

Wij zijn er voor iedereen, maar wij zijn niets zonder u. Of u nu een buurtbewoner, cliënt, vrijwilliger, ervaringsdeskundige of professional bent: we doen het samen. Allemaal dragen we een steentje bij aan een leefbare samenleving. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Of wilt u iets doen voor of met de buurt? Ook dan kan WijZijn u ondersteunen. 
 

Meer weten?

Wij vertellen u er graag meer over!

Onze locaties

Agenda

Stel uw vraag