U wilt voor uzelf leren opkomen

Soms is het best lastig om voor uzelf op te komen en te zeggen wat u vindt. Hoe zegt u bijvoorbeeld ‘nee’ en laat u zich niet overhalen? Schakel de hulp van WijZijn in en leer hoe u voor uzelf opkomt!

Leer hoe u voor uzelf opkomt

Bent u verlegen en teruggetrokken en heeft u problemen in de sociale omgang? Kunt u bijvoorbeeld moeilijk vriendschappen sluiten en laat u gemakkelijk over u heen lopen? Iedereen heeft wel eens moeite met ‘nee’ zeggen en het aangeven van de grenzen. Maar merkt u dat u grote moeite heeft om voor uzelf op te komen en komen hier veel problemen uit voort? Dan is het verstandig de hulp in te schakelen van een professional die u leert hoe u om kunt gaan met kritiek en hoe u hier vervolgens op reageert. Die professional is WijZijn.

Weerbaarheidstraining van WijZijn

Bij WijZijn kunt u een weerbaarheidstraining volgen. U krijgt een persoonlijke coach (een gediplomeerde maatschappelijk werker) gedurende de gehele training. De online training bestaat uit vier delen en in ieder deel komt een stuk theorie en een huiswerkopdracht terug. Na afloop van de cursus vinden we het belangrijk u nog even te blijven volgen, daarom hoort er bij deze online training een evaluatie na afloop van de training en een follow-up na drie maanden.

Meer informatie?

Bel 0164 – 237056 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag