U wilt uw problemen de baas worden

Kampt u met problemen, zoals negatieve gedachten over uzelf of over uw omgeving? Schakel de hulp in van WijZijn en voortaan bepaalt u zelf uw gedachten. Zo wordt u uw problemen de baas!

Werk aan uw problemen

Iedereen zit weleens niet goed in zijn vel. Bijvoorbeeld wanneer u problemen in uw omgeving ervaart of u negatieve gedachten heeft. Bijvoorbeeld over uzelf, uw mogelijkheden of uw omgeving. Deze gedachten kunnen aan één stuk doorgaan. Om vervelende gevoelens zoals angst, somberheid, verdriet en gespannenheid te verminderen, is het belangrijk om na te gaan door welke gedachten deze ontstaan. Daarom is het van belang om bewust te worden van uw gedachten.
 

Training ‘Problemen de baas’

Wilt u uw gedachten zelf bepalen? Neem dan deel aan de vierdelige training van WijZijn: ‘Problemen de baas’! Bij verschillende problemen zijn de negatieve gedachten een automatisch proces geworden. Het is een gewoonte geworden om op die manier te denken - zó gewoon dat u er niet eens meer bij stil staat welke gedachten u heeft. De bedoeling van de training is om te leren de automatische manier van denken in bepaalde situaties en bij bepaalde gebeurtenissen te veranderen. Het is niet de situatie die het nare gevoel geeft, maar de manier waarop u erover denkt.

Stel uw vraag