Nieuws

#YouthGoals Festival 30 maart 2023 bij SPOT

#YouthGoals is in 2023 drie jaar actief in de gemeente Roosendaal. Honderden jongeren zijn in deze periode aan de slag gegaan met hun talent en hebben maatschappelijk impact gemaakt. Tijd om daar bij stil te staan samen met alle changemakers en partners tijdens het #YouthGoals Festival op 30 maart bij SPOT in Roosendaal.

In 2020 is het project #YouthGoals gestart in de gemeente Roosendaal. Het doel van dit project is om jongeren tussen 14-30 jaar te activeren om met hun doelen, dromen en ideeën aan de slag te gaan. Jongeren hebben de keuze om een eigen plan te realiseren of om aan te sluiten bij een lokale activiteit voor uitvoering van hun maatschappelijke diensttijd. Zo betekenen ze iets voor anderen en voor hun omgeving.

Festival bij SPOT

“Het is mooi om te zien hoe de jongeren zich gaandeweg het traject ontwikkelen en zich veel bewuster zijn van hun omgeving, aldus projectleider Joyce Boot. Veel jongeren blijven, na het afronden van het traject, ambassadeur. Na 3 jaar vonden we het een goed moment om in een ontspannen omgeving met elkaar stil te staan bij wat een ieder met zijn of haar talent heeft bereikt. Een festival waarin changemakers en partners elkaar ontmoeten. Op donderdag 30 maart zijn ze tussen 18.00 – 21.30 uur van harte welkom bij SPOT Industriestraat 21 in Roosendaal. Ook als je interesse hebt in dit project, dan ben je natuurlijk van harte welkom.”

Aanmelden

Vergeet niet om je vóór 27 maart aan te melden via de website.

Stel uw vraag