Nieuws

Wereld Alzheimerdag 21 september

 

Thema: jong ontmoet oud 

Het coronavirus raakt ook de programmering van Alzheimer regio West-Brabant. Ondanks dat is AWB erin geslaagd mede dankzij de samenwerking met de programmamakers Zuidwest TV drie uitzendingen aan te bieden rondom ‘Alzheimer café on Tour’. De programma’s worden uitgezonden op maandag 31 augustus, 7 en 14 september vanaf 10.00 uur.

Maandag 21 september draait in de bioscopen van Bergen op Zoom en Roosendaal ‘Kapsalon Romy’. Deze film vertelt over de band tussen de 10-jarige Romy en haar strenge oma, kapster Stine, die aanvankelijk broos is maar ingrijpend verandert als oma steeds vergeetachtiger wordt. Een hartverwarmende film van Mischa Kamp, naar het scenario van Tamara Bos, met Beppie Melissen, Noortje Herlaar en Vita Heijmen.
Deze activiteit is tot stand gekomen door de gezamenlijke inzet van AWB en diverse werkgroepen van dementievriendelijke gemeenten.

Gratis entree 

De entree is gratis. Door de RIVM-maatregelen is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 16 september., vol = vol. De 100 beschikbare zitplaatsen in de bioscoop zijn gereserveerd. Natuurlijk geldt ook hier: bij ziekte, koorts of hoest thuis blijven en de onderlinge afstand van 1,5 meter bewaren. Wilt u helemaal op safe spelen, zorg dan voor een mondkapje. 

Bij de reservering geeft u de keuze van bioscoop en tijdstip voorstelling aan. (Bergen op Zoom 11.00 of 16.00 uur, Roosendaal 11.00 en 14.00 uur). Hierna ontvangt u een bevestiging van inschrijving en akkoordverklaring.

Aanmelden

Bekijk de filmtrailer van Kapsalon Romy op YouTube.

Stel uw vraag