Nieuws

Roosendaal VOOR ELKAAR

Wij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden en we stimuleren mensen om zich in te zetten voor elkaar én voor de gemeenschap. Dat doen we o.a. met het initiatief VOOR ELKAAR. In Kalsdonk, Burgerhout, Centrum, Kroeven, Langdonk, Westrand en Kortendijk staan vrijwilligers klaar om mensen uit de wijk te ondersteunen bij allerlei vragen en zorgen.

Een team van (ervarings)deskundige, betrokken en enthousiaste vrijwilligers helpen mensen uit de wijk om de juiste ondersteuning te vinden. Bijvoorbeeld als u:

- moeite hebt om rond te komen
- financiële vragen heeft
- iets voor een ander wilt betekenen 
- zich zorgen maakt over iemand zelfstandig wilt blijven wonen 
- gewoon mee wilt doen in de buurt het even niet meer ziet zitten 
- als u zich alleen voelt 
- moeite heeft met lezen of schrijven

Daarnaast zijn we ook zeer geïnteresseerd in uw talenten en ideeën voor de buurt. Wij helpen u graag bij de verdere opzet van uw plannen.Wij maken graag een afspraak bij uw thuis om samen te zoeken naar de juiste weg om antwoord te krijgen op uw vragen. Wij maken u graag wegwijs.

Onze vrijwilligers worden professioneel ondersteund en begeleid vanuit WijZijn en worden geschoold door ons Vrijwilligerscollege.Wij werken samen met veel verschillende partners en hebben een gidsfunctie naar andere maatschappelijke initiatieven.Vrijwilliger worden?

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met ons!

Voor meer ondersteuning kunt u ook altijd contact opnemen met WegWijs Roosendaal via www.wegwijsroosendaal.nl of 14 0165

 

Stel uw vraag