Nieuws

Een praatje en een ‘bakkie doen’ in Coronatijden

Juist in deze periode kunnen veel mensen wel wat extra hulp en ondersteuning gebruiken. Zeker nu er weer strenge maatregelen zijn waardoor ‘gewoon even een praatje maken’, bekenden tegenkomen en ‘samen een bakkie doen’ niet kan. De gemeente Roosendaal en WijZijn Traverse Groep vinden het belangrijk dat ook in deze tijd die mogelijkheid er wèl is.

Wethouder Inge Raaijmakers van de gemeente Roosendaal heeft WijZijn Traverse Groep daarom gevraagd om de komende weken te zorgen voor ontmoetingsplekken in verschillende buurten in Roosendaal. Een plek waar inwoners een kopje koffie kunnen drinken en een praatje maken. In het schema op deze pagina vind je de locaties waar inwoners de komende weken van harte welkom zijn. Naast buurthuizen zijn ook enkele ontmoetingscentra van Alwel geopend. Daarnaast blijven de Stamtafels en het Odensehuis Roosendaal ongewijzigd open.

Onze opbouwwerkers zijn op de locaties aanwezig en ontvangen je graag. Iedereen is hier welkom!

Jongeren die iets willen ondernemen, kunnen terecht op de website Iets te doen

Inwoners die willen weten waar ze, in hun eigen buurt, een kopje koffie kunnen drinken of een vraag of probleem willen voorleggen, kunnen contact opnemen met Inwonersondersteuning Roosendaal 0165 750050.

Inge Raaijmakers:“In deze moeilijke periode wil ik er alles aan doen om er voor te zorgen dat mensen die het nodig hebben, ergens terecht kunnen voor een praatje en kopje koffie. Ik ben blij dat WijZijn Traverse Groep hier invulling aan geeft”.

Stel uw vraag