Nieuws

Belastingspreekuur Roosendaal en DigiPunt voorziet in behoefte

Wonen+, onderdeel van WijZijn Roosendaal, heeft in samenwerking met de bibliotheek Roosendaal afgelopen maand een 8-tal belastingspreekuren gehouden. Deze spreekuren stonden al voor maart gepland vanwege de belastingaangiftes (vóór 1 april). De lockdown-maatregelen rondom het coronavirus zorgden er echter voor dat deze spreekuren toen geen doorgang konden vinden.

Alle belangstellenden zijn destijds benaderd en desgewenst telefonisch begeleid in het aanvragen van uitstel van hun belastingaangifte. De belangstellenden van maart zijn allemaal benaderd om, indien aangifte nog nodig was, een afspraak in augustus in te plannen. 

Spreekuren DigiPunt

Dat deze spreekuren in een duidelijke behoefte voorzagen blijkt wel uit het feit dat zelfs deze 8 spreekuren onvoldoende ruimte gaven voor alle belangstellenden. Een aantal konden gelukkig terecht op de spreekuren van het DigiPunt, die in augustus ook weer zijn opgestart. Met de huidige COVID-19-maatregelen zijn de spreekuren van het DigiPunt alleen op afspraak. De spreekuren zijn maandag- en dinsdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur in Parrotia, Markt 54G te Roosendaal. 

Contact met Wonen+

Wilt u ondersteuning bij uw digitale vragen, zoals aanvraag DigiD, inschrijven “Klik voor Wonen” of ondersteuning bij invullen van digitale formulieren? En heeft u niemand in uw omgeving die u daar bij kan helpen? Bel Wonen+ dan op telefoonnummer 06-38772526 (maandag, dinsdag en donderdagochtend bereikbaar). Onze ervaren vrijwilligers staan voor u klaar om u te ondersteunen!

Lees meer over Wonen+

Stel uw vraag