FC Moerstraten voetbal

Voetbalvereniging FC Moerstraten is opgericht op 1 juli 1973, als fusie van café voetbalvereniging M.V.V.’70 en de jongerenvoetbalvereniging VV Moerstraten.

Vanaf het seizoen 1974/1975 speelt de club mee in de officiële KNVB competities. Het speelveld was een in 1971 omgebouwd weiland aan de Ossendreef en als kleedaccommodatie was een kippenschuur aangekocht en omgebouwd.

Omdat de accommodatie niet aan de eisen van die tijd voldeed is er vanaf 1979 gebouwd aan een nieuw sportcomplex aan de Heivelddreef 1, bestaande uit een speelveld met kleedgebouw. Vanaf 1981 speelt de vereniging haar thuiswedstrijden op dit sportpark, dat de passende naam “De Dreef” kreeg.

De groei van de vereniging maakte al snel dat een speelveld te weinig was, in 1983 is door de leden zelf het 2e veld gerealiseerd en werd er een noodkleedgebouw bijgebouwd dat tot 1997 in gebruik was en toen is vervangen door twee nood-kantoorunits en werd er een eigen kantine gerealiseerd.

De lichtinstallatie werd in 1996 in gebruik genomen. De eigen kantine is in 2011 afgebroken toen het multifunctionele dorpshuis “ParelMoer” in gebruik werd genomen, FC Moerstraten is een van de hoofdgebruikers.

Meer informatie


Adresgegevens
Sportveld De Dreef
Heivelddreef 2


Correspondentie adres
Moerstraatseweg 94
4727 SP
Moerstraten
Contactpersoon : Ad Bartels

W Website FC Moerstraten
E  Mail naar Ad Bartels

Stel uw vraag