U wilt contact met lotgenoten

Het kan gebeuren dat een relatie anders loopt dan u had verwacht. Soms kan geweld op een sluipende manier een relatie binnenkomen. Schakel de hulp van WijZijn in en praat over uw problemen met lotgenoten. 

Hulp bij huiselijk geweld

Wordt u mishandeld of kent u iemand in uw omgeving die gebukt gaat onder huiselijk geweld, zoals een zus, vriendin, moeder van school of buurvrouw? Blijf niet lopen met uw probleem en vraag hulp. Hulp vragen is geen zwakte, maar juist een kracht. De professionals van WijZijn kunnen u helpen in een persoonlijk gesprek of online. Net wat u prettig vindt!

Gespreksgroep voor vrouwen met een huiselijk geweldervaring

Bij WijZijn bieden we u hulp en brengen we u in contact met lotgenoten. U kunt met hen ervaringen uitwisselen en u kunt werken aan uw herstel. Geestelijk en lichamelijk. Neem bijvoorbeeld deel aan onze gespreksgroep voor vrouwen met een huiselijk geweldervaring. Onder begeleiding van twee maatschappelijk werkers van WijZijn kunt u gevoelens en ervaringen met lotgenoten delen. De groep wordt begeleid door twee ervaren maatschappelijk werkers. U krijgt informatie en we doen oefeningen. Daarmee bouwt u een positiever zelfbeeld op en leert u grenzen stellen. 

Stel uw vraag