Huiselijk geweld

Als familieleden of anderen in de huiselijke kring geweld gebruiken, is dat huiselijk geweld. Dat kan fysiek, seksueel of psychisch zijn. Veel mensen schamen zich. En trekken daarom niet aan de bel. Maar praten is het begin van een oplossing. Of u nu dader bent of slachtoffer.

Huiselijk geweld

Stop het geweld

Onze professionals kunnen u helpen in een persoonlijk gesprek of online. Bij WijZijn op kantoor, of bij u thuis. Soms is één gesprek genoeg. Soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Rustig en zonder te oordelen. U houdt altijd zelf de regie. Misschien besluit u uw partner te verlaten. Of aangifte te doen. Dan helpen wij u om dit goed én veilig te doen. Samen werken we aan hetzelfde doel: dat het geweld stopt.

Lees het persoonlijke verhaal van Babette Schippers. Babette werd jarenlang mishandeld door haar man. 

U kunt hier terecht voor meer info

Inloopspreekuur maatschappelijk werk
Do van 13.30 - 15.00 uur

Inloopspreekuur Bureau Sociaal Raadslieden
Do van 13.30 - 15.30 uur

Waarmee kunnen wij u helpen?


Veilig Thuis inschakelen

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling. Bel Veilig Thuis op 0800 - 2000 (gratis en 24/7 bereikbaar). Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31 703119007 (niet gratis).

Meer informatie vindt u op www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl.

Gratis hulp zonder verwijsbriefje

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt en die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk en zelfs online kunt u uw vragen anoniem stellen. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Meldcode Huiselijk Geweld.

Stel uw vraag