Huiselijk geweld

Als familieleden, of anderen in de huiselijke kring geweld gebruiken, is dat huiselijk geweld. Dat kan fysiek, seksueel of psychisch zijn. Veel mensen schamen zich. En trekken daarom niet aan de bel. Maar praten is het begin van een oplossing. Of u nu dader bent of slachtoffer.

Maak een einde aan huiselijk geweld

Onze professionals kunnen u helpen, in een persoonlijk gesprek of online. Bij WijZijn op kantoor, of bij u thuis. Soms is één gesprek genoeg. Soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Rustig en zonder te oordelen. U houdt altijd zelf de regie. Misschien besluit u uw partner te verlaten. Of aangifte te doen. Dan helpen wij u om dit goed én veilig te doen. Samen werken we aan hetzelfde doel: dat het geweld stopt.

Lees het persoonlijke verhaal van Babette Schippers. Babette werd jarenlang mishandeld door haar man. 

U kunt hier terecht voor meer info

Inloopspreekuur maatschappelijk werk
Ma en vr van 9.00 – 11.00 uur

Inloopspreekuur Bureau Sociaal Raadslieden
Ma van 9.00 – 11.30 uur

Let op: op 24 en 31 december zijn er geen spreekuren!

Waarmee kunnen wij u helpen?


Maakt u zich zorgen over iemand? Neem dan contact op met het Eropaf-team: Hilde Martens (di t/m do): (06) 8161 3635. Of Natasja de Wit (ma t/m do): (06) 1485 8937. E-mail: eropaf-team@wijzijntraversegroep.nl. Lees meer over het eropaf-team

Gratis en zonder verwijsbriefje

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt en die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk en zelfs online kunt u uw vragen anoniem stellen. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en nemen geen contact op met anderen, tenzij u toestemming geeft.

Stel uw vraag